Missie

Ons enige doel op Alianne Asset Management is de prestaties door middel van innovatie. capital matters van onze klanten om hen en het is belangrijk dat we deze informatie beschermen en streven bij de verwezenlijking van rendementen die consequent de markt te verslaan. Het is een bekend feit dat terwijl er veel vermogensbeheerders in de financiële sector zijn er niet veel die consequent goed presteren.

Dat is de reden waarom wij het op ons hebben genomen, gedreven door onze passie om te presteren, om een ​​cultuur waarin bewezen algoritmische handelssystemen geweldige prestaties kunnen bereiken, terwijl vooral het beheer van risico's te creëren. De bescherming en de prestaties van het kapitaal van onze klanten is onze plicht en we genieten van die verantwoordelijkheid.


Filosofie

Bij Alianne Asset Management, waarderen we de groei op lange termijn van de activa van onze klanten. We hebben ontworpen, blijven voor het ontwerpen, en zal blijven algoritmische handel systemen gebaseerd op eigen strategieën die zijn bewezen en getest te ontwerpen; getest om te zorgen voor de liquiditeit van onze portefeuille blijft op een optimaal niveau en dat kunnen we goed presteren in een economische toestand. Wij streven ernaar om het bedrijf dat is onbewogen of de markt daalt of stijgt, want dat biedt alleen mogelijkheden om onze klanten te maken een winst.

In alles wat we doen, we werken met een hoge mate van integriteit en echt respecteren onze klanten privacy en vertrouwelijkheid. We dienen het belang van onze klanten dat is waarom we hebben een 'risicotolerantie vragenlijst' in de plaats voor al onze klanten om de uitbreiding van hun rijkdom voor de komende generaties te garanderen. Het maakt niet uit financiële doelstellingen van onze klanten, hebben we op maat toegesneden plannen om hen te helpen, en hen in staat stellen om te doen wat ons motto zegt: \"investeren met vertrouwen tegemoet\".


Alianne Team

Dimitry Alriche
linkedin

Dimitry Alriche Directeur

Dimitry Alriche eerst begonnen met het nieuws de handel in de futures-markt, totdat hij besefte dat niet alleen was er een eenvoudiger manier om de handel, maar ook dat hij een uitstekende technisch analist in staat terwijl hij zijn strategie in kwantitatieve modellen.

Sinds het begin van zijn trading carrière heeft Dimitry dergelijke vasthoudendheid getoond in zijn streven om de markten te veroveren en te winnen door het produceren van rendementen die ruim boven het gemiddelde. Hij is actief herziening van strategieën Alianne Asset Management, het creëren van, en het testen van nieuwe.

Dimitry studeerde aan de Universiteit van Alabama in Birmingham, waar hij studeerde politieke wetenschappen, Frans en Internationale Studies.

Dimitry is zeer concurrerend; hebben deelgenomen als een atleet in Voetbal en Track and Field, geniet hij nog steeds sport aan deze dag.

Gustavo Medina’s experience in practicing law is as extensive as the best attorneys around. His capacity for learning new areas of law and applying them for needed tasks is simply exceptional.

Gustavo is the key player in helping Alianne Asset Management remain compliant and setting up the proper legal frameworks for the company.

Gustavo attended the City College of New York where he studied Government and History with Magna Cum Laude honors and pursued his law degree from St. John’s University School of Law.

Gustavo has worked as an Examining Attorney with the New York City Department of Investigation and has been a trustee on for the Brooklyn Bar Association as well as a member of the board of directors for the Brooklyn Bar Association Foundation.