pie graph

diversificatie

Diversificatie is niets meer dan een wijze van risicobeperking. Elke investeringsstrategie die door onze algoritmen is gespreid in meerdere activa. Dit zorgt ervoor dat er absoluut geen correlatie met behoud van optimale prestaties. Een goede spreiding in tijden waarin een actief distressed kunnen worden vermindert scherpe dalingen en biedt een fenomenaal evenwicht dat een soepeler equity verlaat.

shield

nadeel Protection

Markten constant op en neer gaan en vele scramble om te proberen en de richting te voorspellen zonder de juiste mankeren een kluis in de plaats. AAM voert altijd trades met de juiste tegenmaatregelen; als we ooit een verliezende handel nemen, hebben we vooraf dat het effect op de portefeuille op het moment van uitvoering van de handel van het gebruik van onze geautomatiseerde berekening en het beheer van risico's algoritme. Wij beschermen tegen neerwaartse risico's door het afdekken van activa te verminderen en te beperken verliezen die kunnen optreden als gevolg van ongunstige marktbewegingen. De meeste van allemaal, de activa we af te dekken met behulp van onze algoritmen zijn negatief gecorreleerd activa.

FUTURES TRADING INVOLVES SUBSTANTIAL RISK OF LOSS.
money bag

inkomen Rendering

Intrinsieke waarde (NAV) van de middelen is gedaan in de eerste plaats op een maandelijkse basis. Onze strategieën handel hoge frequentie op korte termijn en lange termijn- om onze klanten met een inkomen als ze willen alle of een deel van hun winsten te trekken. Terwijl de winsten op posities geliquideerd wekelijks worden afgewikkeld, heeft het de voorkeur dat als klanten ervoor kiezen om de winst als inkomen dat ze dat doen op een maandelijkse basis in te trekken als het geeft hun account een veel grotere kans om verbinding op een exponentiële niveau.

stack of cash

Capital Appreciation

Vermogensgroei is de belangrijkste bron van groei van de investeringen-de prijs van het actief dat werd gekocht in waarde stijgt of de prijs van een actief dat afname werd verkocht in waarde. Wij streven ernaar om dit te doen op een maandelijkse basis en samengestelde het rendement op een appreciatie van het kapitaal dat is ongeëvenaard leveren.

upward graph with leaf

Op lange termijn

Terwijl terugtrekken winst op een maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse basis is leuk en levert inkomsten, het zien van een account exponentieel verergerd is de vrucht van de arbeid. Vermogensgroei na verloop van tijd leidt tot vermogensgroei op lange termijn is de reden voor beleggen.